Meillä on kuluneella viikolla täytetty pakastinta mansikoilla. Täytyipä sitä sitten tehdä yksi mansikkakakkukin. Kermakakku ei näillä helteillä oikein houkuttele, joten siksipä päädyin mansikkamoussekakkuun. Pohjan tein digestivekekseistä, mansikkamoussen reseptin nappasin tällä kertaa Hellapoliisilta täältä. Päälle vielä mansikanviipaleita ja ihan hiukkasen hyytelösokeria jotta mansikat pysyvät paikallaan. Nämä mansikat olivat vaan niin kypsiä jo, että aamulla herätessä olivat aikalailla valuttaneet nestettä ympärilleen. Onneksi kakku alustan kuivauksen jälkeen näytti vielä varsin siedettävältä, joten eipä hätää.

 

Kakku lähti mukaan töihin, miehelle tein oman jälkiruuan tälle päivälle kotiin. Lomailee siis tytön kanssa jo, niin voi sitten neitosen päiväuniaikaan herkutella.