Päätinpä kokeilla miten onnistuu ja miltä maistuu täysin maidoton ja munaton moussekakku. Tällainen tuli:

2193023.jpg

Pohjan tein murustetuista digestivekekseistä ja maidottomasta rasvasta.
"Mousse" syntyi sulatetusta maidottomasta suklaasta, kahdesta purkillisesta vaahdotettua kauravaniljakastiketta, purkillisesta vaahdotettua kauravispiä ja 7-8 liivatelehdestä jotka kaikki sekoitin keskenään ja laitin rengasvuokaan pohjan päälle. Osan seoksesta jätin ilman suklaata, ja laitoin kerroksittain. Pinnalta sekoittelin, josta kuvio.
Reunoille kokeilin ensimmäistä kertaa suklaasiirtokuva-arkkia. Hyvin onnistui! :)

Ja lopuksi pakko kertoa, että kaikki meni, joten kaipa tuo varsin hyvää oli! Itsekin pidin kyllä. :) Että ei se aina kermaa ja munia vaadi että onnistuu ja saa herkullista. :)