Eben blogissa näin jokin aika sitten kahvikuppikakun. Siitä sain idean tehdä kahvikuppileivoksia. Viikonloppuna tarjoitui sitten mahdollisuus sitten kokeilla... Mutta voi apua mikä katastrofi siitä tuli!

Mokat:
- Tein liian kiireessä. Liivate EI jähmetä täytettä käytännössä yhtään puolessa tunnissa.
- Kakkupohjan tein uunipellillä, tuli aivan liian ohut. Täytettä menin (ainakin omasta mielestäni) laittamaan suhteessa liikaa...
- Hopeatoffeesta tehty kuorrute, "kahvi" kovettui niin ettei sitä oikein lusikalla tahtonut saada leikattua. Oli tosi vaikea syödä.
- Tein edelleen liian kiireessä, näistä tuli todella rumat.
- Tein leivokset liian suureen kuppiin, tai taisivat olla teekuppeja... Tuli liian isot.
- Kahvikuppien kahvat olivat liian raskaat kun kuorrutus tuli tuoreesta marsipaanista, ja painoi kahvan kohdalta kupin reunaa notkolle.

No, joka tapauksessa viisi kappaletta kahvikuppileivoksia tuli tehtyä.

1797511.jpg

Täytteenä flora vispiä-maitorahka-mustikka-vadelma-sekoitusta. Kuppiosa kuorrutettu marsipaanilla ja "kahvi" tosiaankin hopeatoffeesta kaulittu levy.

Nyt pitäisi tehdä sitten toisen kerran näitä.. Osaisin ehkä välttää kaikki edellä mainitus mokat ja saisin leivokset onnistumaan paremmin.