1656561.jpg

Taikina:
5dl vettä
1 pussi kuivahiivaa
1tl suolaa
n. 10-12 dl vehnäjauhoja
loraus rypsiöljyä

Täyte:
tomaattimurskaa
emmentaljuustoraastetta
basilikaa


Sekoita veteen suola, kuivahiiva ja vehnäjauhot. Vaivaa taikinaa ja lisää vielä loraus öljyä. Anna kohota kunnolla. Vaivaa sitten taikinaa ja jaa kahteen osaan. Kauli taikinanpalaset n. 15cm leveiksi pitkiksi suorakaiteiksi. Levitä suorakaiteelle ohuelti tomaattimurskaa, ripottele päälle juustoraastetta ja sitten vielä basilikaa. Rullaa pitkulaiseksi kapeaksi rullaksi. Leikkaa pötköstä n. 2-3 cm paksuja palasia. Älä anna kohota ennen uunia yhtään enempää kuin on pakko, vaan laita mahdollisimman suoraan uuniin. Paista 220 asteessa n. 10 min.