Tämä on oivallinen kakku suklaan ystäville. Melkoisen makea, mutta sopivana pienenä esim. jälkiruoka-annoksena oikein herkullista. :)

Koristelu vähän epäonnistui.. Harmittaa että menin laittamaan tuonne reunoille vielä noita suklaatöröjä. Ilman niitä kakku oli paljon tyylikkäämpi ja kauniimpi. No, ei niitä poiskaan voinut enää ottaa, joten siinä ne nyt ovat.. Onnetonta kaksi niistä meni vielä rikkikin. Ensikerralla viisaampi. Turha yrittää koristella LIIKAA, kun ennenkin olen todennut, että yksinkertainen on kaunista. :)

1494644.jpg

Pohja:
Vajaa paketillinen dominokeksejä.
n. 50g margariinia

Täyte:
n. 3,5-4 dl flora vispiä
300g creme fraicea
n. 100g tummaa suklaata
n. 100g maitosuklaata
n. 100g valkoista suklaata
ripaus sokeria
6 tl liivatejauhetta.

Koristeluun:
sulatettua suklaata, flora vispiä.

Murusta dominokeksit, sulata margariini ja sekoita keskenään. Laita tasaiseksi pohjaksi, käytä irtoreunavuuan irtoreunoja kakun kokoamisen tukena.

Sulata suklaat erikseen. Mä vaahdotan itse aina täyttämällä tiskialtaan niin kuumalla vedellä kun hanasta saa, ja laitan suklaat paloiteltuina kippoihin jotka laitan veteen kellumaan. Ei pala ja kärähdä niinkuin hellalla ja mikrossa helposti käy...

Vaahdota flora vispi. Sekoita joukkoon creme fraice. Laita ripauksen verran sokeria joukkoon. Jaa vaahto kolmeen yhtä suureen osaan. Liivatejauhetta on jokaista osaa kohtaan 2tl. Sekoita liivatteet jokaiseen osaan liivatepurkin kyljen ohjeen mukaan. Sekoita yhteen osaan tumma suklaa, toiseen maitosuklaa ja kolmanteen valkoinen suklaa.

Kaada ja levitä tasaiseksi tummasta suklaasta tehty mousse. Tämän päälle kaada ja levitä tasaiseksi maitosuklaamousse. Päällimmäiseksi vielä valkosuklaamousse. Laita valmis kakku jääkaappiin ja anna olla yön yli, tai vähintään muutama tunti.

Koristele.