Tämän ihanuuden reseptin löysin Marien blogista! Linkitän myöhemmin, nyt en ehdi ja yritän vain nopeasti saada kuvat nettiin. :D

1462278.jpg

Tämä mun ohje on tuplana tuohon Marien ohjeeseen...

n. 16 viipaletta tummaa paahtoleipää
n. 16 viipaletta vaaleaa paahtoleipää

Täyte 1
n. 20 isoa basilikan lehteä
200g pirkka aurinkokuivattuja tomaatteja (tai muita)
1 prk flora vispiä
400g tomaattibasilika tuorejuustoa (Viola merkkistä löytyy ainakin)
2 dl mozzarellaraastetta

Vaahdota flora vispi.  Silppua joukkoon basilikanlehdet ja silpuksi saksitut aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita vielä joukkoon tuorejuusto ja mozzarellaraaste.

Täyte 2

1 prk flora vispiä
1 kurkku raasteena
2 omenaa raasteena
300g fetajuustoa murustettuna
6-8 rkl pestokastiketta

Vaahdota flora vispi. Sekoita joukkoon kurkku- (raaste kannattaa valuttaa lävikössä ylimääräiset nesteet pois!) ja omenaraasteet, murustetut fetat ja pestokastike.



Leikkaa leivistä reunat pois. Lado kerros tummaa leipää, kostuta vähän vedellä, laita toista täytettä. Lado kerros vaaleaa leipää, kostuta ja toista täytettä. Tee näin kunnes päälle jää viimeinen leipäkerros.  Peitä kelmulla ja laita päälle paino, esim. leikkuulauta. Laita kylmään yön yli.

Kuorrute:
200g smetanaa
400g maustamatonta tuorejuustoa

Koristeluun esim.
kirsikkatomaatteja
basilikanlehtiä
mozzarellapalloja
keltaista paprikaa
kurkkua
jääsalaattia

Kuorruta ja koristele.