Tällaisia pääsiäiskakkuja tein tuliaisiksi vielä kiirastorstaina tehdyille vieriailuille. Molemmissa kakuissa on sama hedelmäkakku sisällä ja marsipaanikuorrute päällä, muoto on vain eri. :) Marsipaanikuorrutteen alle sipaisin ohuen kerroksen kermavaahdon ja maustamattoman tuorejuuston sekoitusta, molempia saman verran. Tähän hedelmäkakkuun muuten tuo marsipaanikuorrute sopi erinomaisesti!

Hedelmäkakun ohjeen laitan myöhemmin, tänään en kerkiä.

Pääsiäiskakku 1:
1408812.jpg

Pääsiäiskakku 2:
1408823.jpg

Pajunkissakuvion tein kakkuihin siten, että kaulitsin ensin marsipaanin tasaiseksi tarpeeksi suureksi levyksi. Sen jälkeen värjäsin valkoista marsipaania kaakaojauheella ja muotoilin siitä kaulitun keltaisen levyn päälle oksia, joihin laitin pajunkissoja valkoisesta marsipaanista. Lopuksi kaulitsin vielä niin, että kuvio painui lyttyyn ja tuli osaksi keltaista isoa levyä. Toivottavasti selostuksestani sai selvää, vaihekuvia en (taaskaan) älynnyt ottaa...