Sain joululahjaksi mieheltäni aivan ihanan sydämen muotoisen kakkuvuoan, juuri sellaisen minkä lähtein SLY1:lle ja teki silloin kovasti mieli itsellekin hankkia... Tuo on aika pieni vuoka, tosi näppärä näin 2hlö taloudelle, niin ei tule aina niin hirveän isoa määrää kakkua kerralla.

Tänään tein sitten banaanikakkua. Ensimmäinen lähes kokonaan itse keksimäni ohje! :D Vähän pelkäsin lopputulosta, mutta siitä tulikin ihan hyvää! Vuoan vetoisuus on n. 1 litra.. Apua katsoin vain englannin kielisestä vuoan mukana tulleesta ohjeesta munien määrän ja rasvan määrän suhteen... Että sain vuokaan sopivan taikinan.

1189151.jpg

n. 80 g margariinia
n. 1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
n. 2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1  banaani

Vaahdota margariini ja sokerit. Vatkaa joukkoon munat. Tämän jälkeen vatkaa joukkoon vielä jauhot ja leivinjauhe ja viimeiseksi sekoita joukkoon muussattu banaani.
Laita voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.
Paista 175 asteessa noin 45 min.

Tarjoile vaniljakastikkeen kanssa. Meillä oli flora vanillaa, sopi ihan älyttömän hyvin tämän kanssa!