Pikkuveljeni täytti kuusi vuotta nyt joulukuussa. Jo syys-lokakuun vaihteessa hän tilasi vihreän ralliautokaakun synttärikakukseen minulta, ja tuosta ralliautokakusta ja väristä hän sitten pitkin syksyä mua muistutteli. :D

Tässäpä siis elämäni ensimmäinen autokakku:
1147951.jpg
Ja takaa:
1147974.jpg

Yllättävän vaikea oli kasailla tätä kakkua auton malliseksi... Itse olin kovin pettynyt lopputulokseen, mutta koitan ajatella positiivisesti, että tämä nyt kuitenkin oli ENSIMMÄINEN muotokakkuni mitä yritän tehdä. Paistoin pohjan siis uunipellillä ja siitä leikkasin palat.
Täytteenä on mieheni tekemää mustikkarahkaa (oli muuten hyvää!). Lamput ja rekisterikilvet ja numerolaput olivat marsipaanista, auton renkaat lakritsista.
Kuorrutin flora vispillä. Se meni kyllä vähän metsään koko kuorrutuspuoli. Ensi kerralla kokeilen sokericremeä. Flora vispi muuttui käsissä pursottaessa ihan nestemäiseksi ja löysäksi, meinasi käydä köpelösti eikä meinannut tulla loppun pursottelusta yhtään mitään.. Väri oli kyllä vähän tummempi vihreä, kuin mitä kuvat näyttävät, mutta olisi se ehkä ollut hienompi oikein tumman vihreänä.