Tein tässä äsken laskelmia, että jos tilaisin nyt itselleni kerralla oikein ison kasan tollaisia perusvälineitä, niin lasku nousisi jonkin verran yli sadan euron plus postikulut.. Toisaalta aika hurjan paljon maksaa, mutta ehkä kannattaa kerralla yksiin postikuluihin mahduttaa mahdollisimman paljon.. Kaikkea tosi tosi tosi kivaa olisi vaikka kuinka ja paljon, mutta ehkä pitää jättää jotain tulevaisuuteenkin hankittavaksi, joten ajattelin että nyt tilaan sellaisia ihan perusjuttuja... Listaan illalla kotona tänne mitä kaikkea olen ajatellut hankkia.

No niin. Jatkanpa tähän saman tekstin alle vielä. Seuraavia olen suunnitellut hankkivani:
 -Kaulin, mutta 23cm vai sellanen oikein iso yli 40cm?
 -Pinnansilottaja
 -Koristeiden kuivatusalustat
 -Työvälineitä marsipaanin ja muiden muokkaukseen (näitä on erilaisia settejä.. mietinnässä mikä)
 -Siveltimet
 -Tyllat ainakin no 18, 16, 3, 47 (Bake & Party)
 -Liittimiä
 -Pursotinpusseja (pitäisiköhän ottaa kertakäyttöisiä vai muutama niitä monikäyttöisiä?)
 -Värejä, ehkä näin alkuun punainen, keltainen, sininen, valkoinen, vihreä...

Nuo nyt ainakin. Lisäksi mieleni tekisi mieli tilata lehti- ja kukkamuotit.. Ja sellainen kukkanaula tai pari.
Ja sitten olen miettinyt, että pitäisikö ostaa sellainen kaulinta-alusta, mutta taidan jättää myöhempiin hankintoihin.. Leivinpaperilla tai jollain pärjää kai ihan hyvin.

Kauhea määrä tavaraa.. Siihen nähden, että pitää kuitenkin alkaa opetella yksi asia kerrallaan. Mutta toisaalta ehkä kannattaa tilata yksillä postikuluilla ja tilaamisilla kerralla enemmän.. Ettei jatkuvasti tarvitse tilata lisää.

Onkohan tuossa nyt kaikki tarpeellinen... Vai onkohan siinä jo jotain liikaa? Kääkh. Pitää miettiä vielä ennenkuin teen tilauksen ettei jää kaivelemaan. Vaikiaa kun alottaa ihan nollapisteestä, eikä oikein tiedä että mitä kannattaisi hankkia...