Pitipä taas kokeilla mitä voileipäkakusta jäävistä ylimääräisistä leivän reunoista voisi tehdä. Tällä kertaa jauhoin ja hieroin niitä pussissa pehmeiksi ja murusiksi ja ajattelin kokeilla "jämäkakkua". Eli siis kakku leivän reunoista, jäljelle jääneestä täytteestä (sitä piti ostaa vähän lisää kyllä..) ja jäljelle jääneistä koristeista ja kuorrutteista.

Ensin siis jauhetaan ja murustetaan pussin sisällä leivän reunoja pehmeiksi. Laitetaan niitä piukka kerros kelmulla vuorattuun kakkuvuokaan. Kostutetaan erittäin huolellisesti ja hieman runsaalla kädellä (jotta kuivat reunat pehmenevät!) Laitetaan täytettä ja sitte jälleen leivänreunoja ja murusia piukka kerros ja huolellinen kostutus vedellä. Laitetaan paino päälle ja annetaan painua yön yli kasaan.

Seuraavana päivänä kumotaan tajottimelle, näyttää tältä:

Kuorrutetaan ja koristellaan:

Eihän tämä aivan samanveroista ole kuin "oikea voileipäkakku", mutta siitä huolimatta tästä kakusta ei jäänyt jäljelle yhtään mitään kun oli kahviteltu ja kakkua syöty. Eli hyvältä maistuu tämäkin! Tärkeää on vain jauhaa reunoja paljon ja kostuttaa runsaalla kädellä.