Voileipäkakkua tehdessä jää aina ylimääräiseksi leipien reunat. Niitä ei toki pois kannata heittää!
Meillä näistä tehdään jämäherkkua. Siihen tarvitaan esimerkiksi:
Leipien reunat
Ketsuppia
Juustoa raasteena
Nakkia paloiteltuna
Täytteitä voi muokata jääkaapin sisällön ja omien makumieltymysten mukaan.
Laita kerroksittain täytteitä uunivuokaan. Ensin leivänpalat, päälle vähän nakkeja, sitten ketsuppia ja juustoa, sitten uudelleen kerroksittain näin, kunnes vuoka on täynnä.
Paista uunissa 200 asteessa, kunnes näyttää kypsältä ja juusto on sulanut.
Ulkonäkö ei ole mitenkään erityisen hehkeä, mutta ihan valtavan herkkua tämä on ja loppuu melkein aina kesken, kun syöjät ahmivat tätä suuhunsa. :D
Kuvassa puolet on jo syöty, kun muistin vasta ottaa kuvan...
Kommentit