sunnuntai, 13. huhtikuu 2008
Helppo lihavoileipäkakku
16 palaa vaaleaa paahtoleipää
16 palaa tummaa paahtoleipää
2-3 purkillista valmista italiansalaattia
1 pussi kinkkurouhetta (sellasta pizzatäytettä)
kostutukseen vettä
Kuorrutukseen:
200g smetanaa
400g maustamatonta tuorejuustoa
Koristeiksi esim:
kalkkunaviipaleita
viinirypäleitä
kirsikkatomaatteja
persiljaa
viinirypäleitä
keltaista paprikaa
Leikkaa leivistä reunat pois. Sekoita italiansalaatit ja kinkkurouhe keskenään.
Lado vaaleita leipiä 2x4 kerros. Kostuta vedellä. Laita kerros täytettä. Lado päälle kerros tummaa leipää ja kostuta. Jälleen täytettä. Sitten vaalea leipäkerros, kostutus ja täytettä ja vielä tumma leipäkerros sekä kostutus.
Peitä kelmulla, laita päälle paino, esim. leikkuulauta. Laita jääkaappiin yön yli.
Sekoita smetanat ja tuorejuusto, levitä kakun päälle.
Koristele.
Älyttömän helppo, nopea ja herkullinen! :)
Kommentit