Mies sai töitä! :) Ja vieläpä siitä firmasta minne eniten halusi! Ja minä olen ihan kamalan ylpeä miehestäni ja siksipä lupasin tehdä hänelle työpaikansaamisen kunniaksi kakun. Loppujen lopuksi koristelujen kanssa tuli kauhea kiire kun tuli vieraita ja piti saada kakku kahvipöytään, eikä koristelu onnistunut kiireessä niin hyvin kuin oli tarkoitus... Tällainen siitä sitten tuli:

1307775.jpg

Pohja:
Pieni lasillinen kananmunia
Pieni lasillinen sokeria
1/3 pieni lasillinen kaakaojauhetta
2/3 pienilasillinen vehnäjauhoja
leivinjauhetta teelusikallinen

Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi valkoiseksi kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon jauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Paista uunissa kakkupohja kypsäksi. (n.200 astetta/25 min meni meidän uunissa..)

Täyte:
Suklaamousse (mukailtu herkkukirpun mousseohjeesta):
200g suklaata
2,5dl flora vispiä
2 kananmunaa
1,5 dl sokeria
5 liivatelehteä
n. 1dl appelsiinimehua

Lisäksi: Säilykepäärynöitä

Leikkaa kakkupohja kahtia. Kostuta vähän päärynämehulla tai appelsiinimehulla. Täytä rengasvuokaan, ensin pohja, sitten mousse ja moussen päälle päärynäviipaleita ja viimeksi toinen puolikas kakkupohjasta. Laita kylmään hyhmettymään ja valmistumaan. Tämä kyseinen kakku oli jääkaapissa vain neljä tuntia kiireen takia, yleensä pidän yön yli kun teen illalla ja koristelen seuraavana päivänä... Mutta hyvin pysyi näköjään näinkin kasassa jo.

Päälle/koristeeksi:
Flora vispiä
Rouhittua suklaata
Päärynöitä
Mandariininpalasia