lauantai, 2. helmikuu 2008
Banaanipersikka-jalkapallokakku
Pohjana tavallinen sokerikakkupohja, jonka paistoin uunipellillä.
Banaani-persikkamousse
2dl kermaa
500g maitorahkaa
2 vauvan persikkasosetta
3 banaania
sokeria maun mukaan
6-7 tl liivatejauhetta
Vaahdota kerma. Sotke joukkoon maitorahka, persikkasoseet, pilkotut banaanit ja sokeri sekä liivate purkin ohjeen mukaan.
Vuoraa jokin astia joka on sisältä pyöreän muotoinen kelmulla. Laita pohjalle sopivan kokoinen pyöreä pala kakkupohjaa. Laita täytettä ja taas uusi kerros täytettä. Vielä päälle pohjapala kakkua ja sen jälkeen jääkaappiin tekeytymään joiksikin tunneiksi, vaikka kokonaan yön yli.
Kumoa kakku tarjottimelle. Vaahtokarkkifondantin tekemisessä en nyt neuvo, koska itse en ole varma teinkö ihan oikein, oli nimittäin ihan älyttömän vaikeaa kaulittavaa!!! Ei meinannut tulla mitään. Sokericremen ohje löytyy Bake&Partyn sivuilta.
Jalkapallokuvion maalaamisessa suurimman työn teki synttärisankarin äiti minua auttaessaan. Kiitos siitä! :) Oli vähän suurempitöisempi tämä vaahtokarkkijuttu kuin osasin arvatakaan...
Ja valmis.
OIKEIN PALJON SYNTTÄRIONNEA PÄIVÄNSANKARILLE VIELÄ!
Kommentit