Mansikkamousse-persikkakakku
1189110.jpg

Pitihän sitä joku kunnon kermakakkukin uudenvuodenaattoillaksi tehdä, joten tällainen syntyi. Täytteenä mansikkamoussea:

7 liivatelehteä
1 purkki flora vispiä

1 purkki ranskankermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
vähän vajaa 2dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
soseutettuja mansikoita

Sekoita ranskankerma, maustamaton tuorejuusto, sokerit ja mansikat keskenään. Sulata liivate ja lisää yhtenä nauhana koko ajan sekoittaen seokseen. Lisää vaahdotettu flora vispi "nostellen" joukkoon. Laita kakun väliin ja jääkaappiin vähintään muutamaksi tunniksi.

Tällä kertaa mulla ei ollut reunavuokaa käytössä, mutta leivinpaperista sai nitojaa apuna käyttäen varsin mainion "reunatuen" kakulle!

Kakun päälle pursotin flora vispiä ja koristeeksi persikoita ja värikkäitä koristetähtiä.